Crewe píše:Zmatek v tom nemám a takový vlny jsem si zvolil, aby byly nejvhodnější podle aktivit... Jde mi hlavně o to, co nejrychlejc spálit tuky...
V tom Úterý dám asi 100g sach. Prostě si večer nedám samotný maso, ale dám si k němu těstoviny. Myslíš, že to bude lepší?
to, že dáš cestoviny by ani nevadilo, ale radšej by som ich dal skoršie, nie až na večeru. Ja sa snažím dávať v diéte sacharidy len na raňajky a v okolí tréningu, teda pred a po.
a 100g sach. bude ok ... musíš si to hlavne na sebe odsledovať, každý jeden z nás má iný metabolizmus ... ako som písal, mne osobne 0g sacharidov nerobí vôbec dobre.
Aksa píše:Zemak: rikas zloutky uplne pryc jo ? Tak myslim ze z 5 vajec pomer 3:2 neni to tak zle ne je to apson 6gm sacharidu nebo tak nejak priblizne v den kdy mam 50gm jsem rad i za ve vysokosacharidovejch dnech je klidne muzu dat pryc to je jasny.. Jinak ta active tu jim jenom kdyz jsem u "kamaradky" a ona si nic jineho nekupuje a rano je to takove zbrkle tak ta mkopnu jednu activii proteinak a jdu do prace kde se jeste necim doladim

400gm kurecich jsem dal najednou protoze jsem si k tomu dal trochu rajcat tak abych nemel hnedka hlad ale stejne to bylo na me moc uz to nedavam dam si radsi za 2 hodinky dalsi vec z jidelnicku

To ovoce jedu jenom minimalne abych nejakej te nvitamin trochu do sebe taky dostal jsem nachylnej k nachlazeni pokud do sebe nenarvu nejakej vitamin samozrejme se dotahuju celaskon v podobe zvykacich tablet ale vis jak

Zapocitavam ovoce do denniho prijmu sacharidu tak to neni zas takovej problem ne ten cukr ktery obsahujou preci nemuze bejt tak hysterickej jako kdybych do sebe nafutroval nejaky jednoduchy cukry ze susenek ne?
Tak ked pôjdeš nabudúce k priateľke, tak si zober so sebou nejaké vajíčka a hod do chladničky

neriešil by som to

ráno spravíš, zješ a pôjdeš do roboty

...
žltka obsahujú dosť kalorii a radšej by som tie kalorie prijal z ryže, alebo keby som tých pár žltok nechal, tak by som zjedol žltka aj s bielkami samotné, nepchal by som tam už sacharidy (ale tie by som radšej vždy dával na raňajky)
V tom ovoci až tak strašne veľa tých vitamínov nemáš, to by si musel zjesť veľké množstvo ovocia, aby to malo správny účinok, ale lepšie dať trošku ovocia ako si spomenul napr. sušienky. Vitamíny by si mal dávať do seba celoročne, pretože po každom tréningu máš oslabenú imunitu a si viac náchylný na ochorenie a v takomto počasí, kde je raz -20 a na druhý deň + 10 stupňov ani nehovorím. Ja mávam vo svojom jedálničku povinne každý deň vitamín C, E (na zlepšenie elastickosti kože), Zinok (aj na kvalitnejší spánok, B6 (pre lepšie trávenie bielkovín a sacharidov, klbovku, rybí tuk, želatínu + poobede dávam multiminerál