Kompletně bez informací jsem se nechal dvě hodiny posílat různýma individuama do různejch část Slatiny, abych nakonec odjel s nepořízenou.
To jsem myslel, že to poslední pražský fiasko už jen tak překonat nepůjde.

cha cha píše:Já se omlouvám, ale sváteční řidiči zapříčinili, že jsem přijel do Brna o pět minut pozdě a na hlaváku už jsem nikoho nenašel.
Kompletně bez informací jsem se nechal dvě hodiny posílat různýma individuama do různejch část Slatiny, abych nakonec odjel s nepořízenou.
šwáb píše:cha cha píše:Já se omlouvám, ale sváteční řidiči zapříčinili, že jsem přijel do Brna o pět minut pozdě a na hlaváku už jsem nikoho nenašel.
Mysleli jsme na tebe. Na miste srazu jak jsme se domlouvali jsme cekali asi do 11:20 pak jsme prolezli jeste nadrazi zda te nepotkame a nakonec jsme jeli do posilky. Skoda ze mi od tebe nedosel zadny kontakt jak jsem zadal, protoze ostatnim jsem normalne zavolal v klidu jsme se potkali a ja je pak dovedl na misto konani.
No co uz stane se, treba priste to bude lepsi.
Filaxis píše:Tak ja som sa dostal na net az teraz - super akcia, som rad, ze som sa zucastnil. Od vcera mam miesto Folisa novy vzor - Charlesa!![]()
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 24 hostů